Jouw CoachZullen we samenwerken?

Word jij onze nieuwste coach dan zullen wij intensief gaan samenwerken. Ik zal je opleiden en alles leren wat je nodig hebt om een succesvolle coach te worden. In deze zeer waardevolle trainingen leer je belangrijke ondernemersvaardigheden. Je leert de juiste vragen te stellen en zo mensen echt te helpen en coachen om verder te komen in hun leven.

Wie is jouw coach?

Openheid is essentieel voor het bouwen van een succesvol team. Daarom zal ik mezelf voorstellen. Mijn naam is Tjerk Wiersma en ik ben zelfstandig ondernemer, al sinds 1987. Ik heb bedrijven opgezet en gerund in verschillende branches. Van een opleidingsinstituut, mobiele reclame tot restaurants en vastgoedbedrijven. Daarnaast was ik actief als interim- en accountmanager in de ICT bij de grootste retailers van Nederland.

Door de financiële recessie in 2010 was ik genoodzaakt al mijn bedrijven te verkopen.

Toen ik op zoek ging naar een baan kwam ik erachter dat de arbeidsmarkt niet staat te trappelen om mensen van 50+ in dienst te nemen. Een vast contract biedt tegenwoordig ook al geen zekerheid meer.

“Ik wilde geen zorgen meer over de toekomst.” 

Wat voor mij het verschil maakte

Tijdens mijn zoektocht kwam ik in contact met een bedrijf wat mij enorm aansprak. Zij zochten coaches. Boden intensieve trainingen aan waarmee ik zelf mensen kan helpen hun leven in eigen hand te nemen. Niet langer afhankelijk van een baas. Zelf een hoofdinkomen opbouwen.

Door mijn ondernemende verleden wist ik wat het ondernemerschap inhield. Vaak sta je er alleen voor, soms zijn er onzekere tijden.

Dit bedrijf maakte het verschil. Je onderneemt binnen een sterk team die je zekerheden bieden. Je bent eigen baas maar staat er niet alleen voor. Je werkt samen met een team van gemotiveerde mensen die met een zeer positieve instelling echt een verschil in iemands leven willen maken.

Word jij onze nieuwste coach?

Wil je meer uit je leven halen, een betere balans tussen werk en privé? Meer tijd voor je kinderen, werken vanuit huis en zelf je uren bepalen? Dit is bij ons allemaal mogelijk. Je zult nog steeds hard moeten werken. Dit is geen ‘snel rijk worden’ fabeltje. Maar je krijgt wel de vrijheid en onafhankelijkheid om zelf te bepalen wat je doet en wanneer. Heb jij jouw business goed lopen dan kan je met parttime uren een fulltime inkomen genereren.

Ook is het mogelijk de trainingen, en het opzetten van je team, te starten naast je huidige baan. Zo loop je geen onnodige risico’s.

Niet iedereen is geschikt om coach te worden. Doorzettingsvermogen, communicatief vaardig en geïnteresseerd zijn in mensen zijn enkele van de vereisten.
Wil je weten of jij geschikt bent als coach? Check op de volgende pagina of je in het profiel past.
Heb je liever persoonlijk contact? Geen probleem, ik help je graag verder in een persoonlijk gesprek.