Thuiswerken

thuiswerken

Thuiswerken biedt de ideale basis om de kinderen, het werk en het privéleven in balans te krijgen. Je bepaalt zelf wanneer je werkt en kunt het dus perfect afstemmen op de schooltijden en andere afspraken en verplichtingen die je hebt.

Thuiswerken kan op diverse manieren. Wij zijn niet op zoek naar verkopers of inpakkers. Wij zoeken coaches. Ben jij geschikt als coach?

Werken vanuit huis, de voordelen

Werken vanuit huis biedt vele voordelen. Niet meer elke ochtend aansluiten in de file, zelf bepalen waar je werkt en wanneer je werkt. Je bent in de buurt van je gezin. Je kunt dus pauze houden wanneer je partner of kinderen dat ook doen. Dit levert je meer gezinstijd op.

Je kunt zelf bepalen wanneer en waar je werkt. Ben jij productiever in de avond of juist ’s ochtends vroeg? Je deelt je eigen dag in. En wil je graag van het mooie weer genieten dan werk je toch gewoon in de tuin of op een terras.

Hoe zeker is jouw baan?

Een vast contract zegt tegenwoordig niet zoveel meer. Overal wordt het personeelsbestand uitgedund en uren gekort. Kan jij nog rondkomen als opeens (een deel van) je salaris zou wegvallen?

Financiële zekerheid geeft rust en ontspanning. Een inkomstenbron naast je vaste baan opbouwen geeft je die zekerheid. Je zorgt voor extra inkomsten om de dingen te doen die jij graag wilt.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, ondernemende mensen met goede sociale vaardigheden die graag als coach aan de slag willen. Ervaring is niet nodig. Je krijgt van ons een uitgebreide training en persoonlijke begeleiding door een coach.

Met thuiswerken een blijvend inkomen opbouwen

Ga je serieus aan de slag dan kan je als coach een volledig inkomen opbouwen, waardoor je niet langer voor een baas hoeft te werken. Neem het heft in eigen hand. En bepaal zelf de indeling van je dag. Werk vanuit huis en profiteer direct van je inspanningen, bouw een blijvend inkomen op.

Wij zoeken momenteel een gelimiteerd aantal enthousiaste personen in diverse provincies. Personen die vrijheid en onafhankelijkheid belangrijk vinden. Graag met mensen omgaan en kennis over kunnen dragen.
Heb jij het in je om ons team van coaches te versterken? Neem contact op voor een persoonlijk gesprek.